Centre DAU

PSICOLOGIA- NUTRICIÓ i DIETÈTICA – LOGOPÈDIA – DIFICULTATS D'APRENENTATGE

Club de Lectura

Aquest és el Club de Lectura del nostre Centre

book

Iniciem una nova activitat d’animació a la lectura que té com a finalitat potenciar la imaginació i la creativitat, a més de millorar el lèxic i les formes d’expressió a través de dinàmiques grupals. Treballarem les habilitats socials i la comunicació.

  • Coordinador de Primària: Marc F.

Llibre escollit: El zoo d’en Pitus de S. Sorribas

“El zoo d’en Pitus és un cant a l’amistat, a la col·laboració, a la fe i a l’entusiamse, a través de l’acció i les aventures d’una colla de nois i noies del barri d’en Pitus, que munten un autèntic zoo perquè l’amic malalt es pugui pagar un viatge a Suècia, on un especialista pot guarir-lo.”

Si esteu interessats en aquest llibre el podreu trobar clicant aquí

 

Segon llibre escollit: Els mitjons de l’home invisible de A. Shearer

Prepara’t per al Museu dels Horrors. Però atenció: no pots tocar res. Els nens protagonistes d’aquesta aventura divertida i esgarrifosa van ignorar aquesta advertència i ara són víctimes d’una maledicció. Podran posar-hi remei?

 

  • Coordinadora de Secundària: Ona G.

Llibre escollit: Mentida de Care Santos

“La Xènia lluita per treure bones notes, impulsada per la il·lusió d’estudiar Medicina, però des de fa un temps el seu rendiment és més baix. I és que la Xènia s’ha enamorat, però no d’un noi del seu entorn però d’un noi d’Internet. Com la Xènia és decidida vol conèixer al seu amor virtual i com ell no vol, ella investiga per coneixe’l. A mida que va investigant descobreix que no és qui surt a les fotografies ni qui diu ser, llavors li explica als seus pares. Qui deu ser el noi amb qui parla?”

Si esteu interessats en aquest llibre el podreu trobar clicant aquí

  • El segon llibre escollit per aquest curs és: El niño que vivía en las estrellas de Jordi Sierra i Fabra.

“Al despacho del doctor Rojas llega un extraño niño que no puede comunicarse con los demás. Nadie sabe de dónde ha salido, ni quién es, incluso podría venir de alguna lejana estrella…”

Si esteu interessats en aquest llibre el podreu trobar clicant aquí