Centre DAU

PSICOLOGIA- NUTRICIÓ i DIETÈTICA – LOGOPÈDIA – DIFICULTATS D'APRENENTATGE

Qui som

Darrera d’aquesta web hi ha un centre físicament ubicat a la ciutat de Reus, som el Centre DAU.

Treballem amb infants, adolescents, joves, adults i famílies oferint-los assessorament i intervenció en l’àmbit de la psicologia, la pedagogia, la nutrició i l’educació.

I qui forma part del nostre projecte? 

Maite Pàmies

Llicenciada en Psicologia i Psicopedagogia (col·legiada nº14841). Postgraduada en Intervenció Socioeducativa. Especialitzada en problemes de conducta i dificultats d’aprenentatge. Formadora sobre els seus àmbits d’actuació en diferents entitats públiques i privades. Educadora del projecte Nens en Moviment. I molt segura que estem treballant per aconseguir un futur millor.

Rosa Baró

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (col·legiada CAT000066), Postgraduada en Obesitat adults per la Universitat de Navarra, Educadora en Obesitat Infantil del programa Nens en Moviment de L’Hospital de Vall d’Hebron i Antropometrista segons protocol internacional ISAK. Formadora en temes d’alimentació, nutrició i seguretat alimentària. Gran comunicadora en diaris, televisió i ràdio.

Sergio Blánquez

Llicenciat en Psicologia (col•legiat nº 19.952). Màster en Psicologia Clínica i de la Salut per ISEP. Formació complementària teràpia de tercera Generació, Expert en Psicologia d’Emergències. Especialitzat en trastorns ansietat, trastorns de l’estat d’ànim, habilitats socials, teràpia basada en Intel•ligència emocional i processos de coaching personal.

______________________________________________

Som Centre de formació de pràctiques de

logo uoc

 

 

 

logo callipolis

 

 

 

logo college français

logo_urv

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s